صدای جمهوری اسلامی ایران

امیر «تقی‌خانی» گفت: ارتش جمهوری اسلامی ایران به‌زودی در منطقه عمومی جنوب شرق كشور رزمایشی را برگزار می‌كند.

به گزارش گروه دفاعی امنیتی دفاع‌پرس، امیر سرتیپ دوم «شاهین تقی‌خانی» معاون روابط عمومی و سخنگوی ارتش جمهوری اسلامی ایران در برنامه «سلام سردار» رادیو مقاومت اظهار داشت: رزمایش ارتش كه قرار است به‌زودی در منطقه عمومی جنوب شرق ایران برگزار شود، در راستای توانمندسازی نیرو‌های مسلح و ممعانت از هر گونه تعرض دشمن به كشور طرح ریزی و اجرا می‌شود.

امیر تقی‌خانی ادامه داد: مجموعه نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران اعم از سپاه و ارتش در طول سال‌های گذشته صد‌ها رزمایش برگزار كرده‌اند.

سخنگوی ارتش افزود: ارتش جمهوری اسلامی ایران براساس ماموریت ذاتی خودش كه دفاع از استقلال و تمامیت ارضی كشور است باید تمرینات متعددی داشته باشد؛ لذا برای اینكه آمادگی دفاعی ارتش دائما احراز شود، این تمرینات انجام شده و طبیعتاً در نقاط مختلف كشور هم باید این رزمایش‌ها طرح ریزی و متناسب با تهدید‌ها این تمرینات انجام شود.

وی ادامه داد: امسال این تمرینات جدی‌تر دنبال شده است؛ به نحوی كه این رزمایش مشترك و متمركز با فرماندهی مشاركت با حضور نیرو‌های زمینی، هوایی، دریایی و پدافند هوایی اجرا می‌شود.

امیر تقی‌خانی بیان كرد: تردیدی نداریم كه اگر در طول سال‌های گذشته تا به حال سایه جنگ از كشورمان دور بوده، مهم‌ترین عامل آن، آمادگی دفاعی و رزمی نیرو‌های مسلح در ارتش و سپاه بوده و این آمادگی هم حاصل نمی‌شود، مگر در عملیات‌های عملی و اجرای رزمایش‌های مختلف.

سخنگوی ارتش جمهوری اسلامی ایران تصریح كرد: تلاش می‌كنیم تا رزمایش‌ها را مطابق با صحنه‌ واقعی جنگ، طرح‌ریزی كنیم كه براساس آن، نیرو‌ها در قالب نیرو‌های مهاجم و مدافع در مقابل هم قرار می‌گیرند تا بدین وسیله قابلیت‌های نظامی به نمایش گذاشته شود.

وی با بیان اینكه امیدواریم این رزمایش، پیام لازم را به دشمنان مخابره و خیال هرگونه تعرض به كشور را از ذهن‌شان دور كند، عنوان كرد: پیام این رزمایش‌ها برای كشور‌های منطقه این است كه می‌توانیم امنیت منطقه و آب‌های آزاد را تأمین كنیم و دیگران هم بدانند كه چه ظرفیت‌هایی در این مناطق داریم؛ قابلیت‌هایی كه می‌تواند تامین كننده امنیت مردم منطقه و كشور‌های این منطقه باشد.

امیر تقی‌خانی در پایان خاطرنشان كرد: دشمنان ما نیز بدانند جمهوری اسلامی ایران برای حفظ منافع خودش هیچ‌گونه تعارفی با دشمنانی كه خیال تعرض به جمهوری اسلامی ایران را در سر بپرورانند، ندارد.

انتهای پیام/ 231

مرتبط با این خبر

  • نظام سلطه از صادرات ارزش‌ها و فرهنگ‌های انقلاب اسلامی نگران است

  • ایرانی‌ها به دو علت، سیاسی‌ترین مردم جهان شناخته می‌شوند

  • عربستان به‌دنبال اثبات خود به آمریكایی‌هاست

  • نحوه تبادل اسرا توسط حماس با برنامه‌ و هدفمند بود

  • جولانی با سفر به عربستان می‌خواهد جایگاهش را تثبیت كند

  • كودتای ایرانی: 28 مرداد، قرنی، نوژه

  • انقلاب اسلامی به روایت اسناد ساواك

  • پیشرفت كشور در 4دهه گذشته دردنیا بی‌نظیر است

  • اعتقاد امام خمینی(ره) به حضور زنان در جامعه

  • گفتمان اصلی سخنان شیخ قاسم تهدید غایی رژیم صهیونیستی است