صدای جمهوری اسلامی ایران

عضو كمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: ما باید در مجلس شورای اسلامی مثل سردار سلیمانی باشیم و منافع كشور را ببینیم و جهانی فكر كنیم نه اینكه فقط شهر و منطقه خودمان را ببینیم.

به گزارش روابط عمومی رادیو مقاومت، محمد باقری عضو كمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی، در برنامه سلام سردار گفت: سردار سلیمانی در بحث های سیاسی و اقتصادی موفق بود. در توسعه استان كرمان مخصوصا مسائل اقتصادی شان موفق عمل كرد و كرمانی ها مدیون ایشان هستند.

وی ادامه داد: یكی از بنیان گذاران بانك رسالت سردار سلیمانی بود و یكی از الگوهای موفق برای حل مشكلات كشور است. همچنین در بازسازی عتبات نیز تاثیر به سزایی داشت.

باقری افزود: سردار سلیمانی هیچ وقت خودش را ندید و برای حل مشكلات مردم گام برمی داشت. ایشان خانواده خودشان را فدا كردند تا به جامعه خدمت كنند و منافع مردم برایشان خیلی مهم بود و اگر ما و مدیران منافع خودمان را به طور كلی فراموش كنیم مشكلاتمان حل می شود.

وی افزود: ما باید در مجلس شورای اسلامی مثل ایشان باشیم و منافع كشور را ببینیم و جهانی فكر كنیم نه اینكه فقط شهر و منطقه خودمان را ببینیم.

انتهای پیام/

مرتبط با این خبر

  • نظام سلطه از صادرات ارزش‌ها و فرهنگ‌های انقلاب اسلامی نگران است

  • ایرانی‌ها به دو علت، سیاسی‌ترین مردم جهان شناخته می‌شوند

  • عربستان به‌دنبال اثبات خود به آمریكایی‌هاست

  • نحوه تبادل اسرا توسط حماس با برنامه‌ و هدفمند بود

  • جولانی با سفر به عربستان می‌خواهد جایگاهش را تثبیت كند

  • پیشرفت كشور در 4دهه گذشته دردنیا بی‌نظیر است

  • اعتقاد امام خمینی(ره) به حضور زنان در جامعه

  • گفتمان اصلی سخنان شیخ قاسم تهدید غایی رژیم صهیونیستی است

  • اعتقاد مردم به مرجعیت سبب پیروزی انقلاب اسلامی شد

  • بی‌عدالتی؛ مهمترین عامل سقوط سریع حكومت پهلوی